Op Bezoek

Bezoekarrangement 
 
Regelmatig ontvangen wij verzoeken van mensen uit het werkveld om Theresia te bezoeken. Wij hebben hiervoor een speciaal bezoekarrangement. Door middel van een presentatie en een rondleiding proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van Theresia en de ontwikkeling van een Integraal Kindcentrum. Vanzelfsprekend is er ook voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. 
 
Ook voor begeleiding bij de ontwikkeling van een integraal Kindcentrum kunnen wij u een passend aanbod bieden. Voor meer informatie en overzicht van de kosten kunt u contact opnemen via info@kctheresia.nl  
 
De kosten voor een bezoekarrangement bedragen €60,-p.p. Tijdens dit ochtendprogramma brengen we een bezoek aan de werkvloer, maken we u deelgenoot van de ontwikkeling van Theresia en maken we de verbinding met uw persoonlijke vragen en ambities. Voor groepen vanaf vijf personen is het mogelijk om te vragen naar een aanbod op maat. Ook het nuttigen van een lunch is bij Theresia mogelijk. 
 
De kosten voor Theresia directiegesprekken, los van de bezoekarrangementen, 2 uur voor 200,- euro 
 
We maken een verschil tussen maatschappelijke bezoeken en bezoeken van scholen die komen kijken. Bij Maatschappelijke bezoeken zoals bij wethouders enz worden geen kosten in rekening gebracht. Landelijke presentaties worden ook kosteloos gegeven.